http://www.villantonieta.com/botiga/img/cms/certificats/CAECV Certificado 2021-23_PV3470_22-11-2021.pdfCertificacions per a la Producció Ecològica

La certificació de producte ecològic és necessària per a poder garantir que la fruita arriba al consumidor amb les màximes garanties. Per a això hi ha uns organismes que realitzen controls exhaustius als agricultors per mitjà d’auditories dels sistemes de cultiu. D’aquesta manera es garanteix que aquests productes compleixin amb la normativa de producció ecològica, oferint aliments de qualitat i lliures de residus químics. Tant el sistema de producció i elaboració com el sistema de control i etiquetatge, és comú a tots els països d’Europa i està regulat pel Reglament (CE) 834/2007, del Consell, sobre producció i etiquetatge dels productes ecològics. El logotip ecològic de la UE es el que acompanya a tots els productes certificats:

Operador CAECV de Villantonieta

A l'Hort de Villa Antonieta tenim el certificat corresponent expedit pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV). El nostre codi d'operador ecològic és el CV3470PV.

Tots els productes venuts a través d'aquesta botiga on-line (www.villantonieta.com/botiga) estan certificats pel CAECV.

Per a veure el nostre Certificat Ecològic actualment vigent CLIQUEU AQUÍ.