EL PROJECTE

Pomelo_Inici_Pagina_700

L’ HORT DE VILLA ANTONIETA, HUI

Des de l’arrasador esclat de la crisi econòmica en 2008, les persones que vivim i cultivem fruita ecològica a l’Hort de Villa Antonieta, varem considerar la possibilitat d’organitzar un projecte d’agroturisme i vida ecològica lligat a la gran qualitat de vida ambiental que ens ofereix el nostre hort.

A més d’econòmicament emprenedor i ambientalment alternatiu, el projecte és per a nosaltres sobretot un projecte de vida. En ell desitgem compartir eixa filosofia de vida que aposta per l’agricultura ecològica en un ecosistema agrari amb biodiversitat de flora i fauna; però també per un estil de vida sostenible a nivell ambiental: consum, mobilitat, hàbits, valors; i especialment apostem per un sistema econòmic responsable i solidari amb les persones i el planeta.

I què millor que utilitzar Internet per a donar a conèixer el projecte de l’Hort de Villa Antonieta. És per això que hem creat la Pàgina Web i la Botiga On-line per a amplificar totes les seues possibilitats. El projecte està centrat en dos àmbits: per una part, la producció i venda d’aliments saludables (hui en dia mandarines, taronges, llimones i pomelos) i per altra part, oferir el nostre hort com a espai rural de turisme ecològic i alternatiu, d’aprenentatge i d’esplai, en ple contacte amb la natura.

Considerem que la Botiga On-line és la plataforma idònia per a vendre directament de productor a consumidor els nostres productes ecològics. I potser encara més idònia, la venda directa en el nostre hort, si us animeu a visitar-nos. La constant millora en el conreu dels cítrics ens permet disposar d’un producte ecològic de qualitat que, amb la plantació d’altres fruiters de primavera i tardor, ampliarem en els propers anys.

Des de la Pàgina Web volem compartir amb les persones que ho desitgin la qualitat ambiental del nostre hort, aquest indret on es menja i es respira salut, pau i tranquil·litat. Per a aconseguir-ho teniu al vostre abast una oferta de visites a la carta o de visites concertades per a portar a terme al llarg de tot l’any.

El projecte de l’Hort de Villa Antonieta està integrat per un grup de persones que provenim de diferents àmbits acadèmics i professionals. Cadascú amb una disponibilitat de temps diferent, tots apostem per aquest il·lusionant projecte compartint l’experiència de viure en comunitat a l’hort i de mantenir uns valors i uns hàbits de vida lligats al respecte i a l’equilibri entre l’ésser humà i el planeta.

En els apartats corresponents de la pàgina web podràs trobar més informació sobre les línies bàsiques del nostre projecte.