VISITES CONCERTADES

Gerani_Inici_Pagina_700

LES VISITES CONCERTADES

Aquesta opció per a visitar l’Hort de Villa Antonieta està pensada per a grups i/o col·lectius nombrosos (escolars, empreses socials, turistes, sectors professionals, altres entitats i organitzacions) que busquen satisfer unes necessitats relacionades amb qüestions i temàtiques ambientals: alimentació saludable, consum responsable o altres pautes d’actuació ètica i hàbits de vida sostenibles.

És per això que hem preparat una proposta de visites específiques que caldria concertar amb temps i adaptar a les peculiaritats de cada grup interessat. Les visites estan pensades per a realitzar-les durant un matí (Visita de Mitja Jornada) o durant tot un dia, matí i vesprada, amb dues opcions: la Visita d’ Una Jornada (centrada al complet en l’estada en el nostre hort) i la visita d’Una Jornada amb Bicicleta (on es combina l’estada en l’hort i el pedaleig sense presses per Carcaixent i el seu terme municipal).

La proposta de visites i el programa específic d’activitats a realitzar en cada cas es podran concertar amb la suficient antelació per a adaptar-lo a les necessitats i peculiaritats de cada grup interessat.

Quan visitar l’Hort de Villa Antonieta?

En principi ens podeu visitar durant tot l’any gràcies al suau clima mediterrani característic del territori valencià. L’època de la taronja, de novembre a març, té l’especial encant de poder gaudir de les mandarines o de les taronges encara en els arbres, ja madures, collint-les, menjant-les… Encara que qualsevol altre moment al llarg de l’any ofereix suficients atractius per a la vostra visita: l’eclosió de la natura a la primavera, els racons ombrívols a l’estiu (amb una refrescant capbussada en una bassa de reg tradicional). la llum i els colors del paisatge a la tardor…

Poseu-se en contacte amb nosaltres, concertem una trobada prèvia per a conèixer el lloc i vos farem un pressupost a la mida de les vostres possibilitats. Parlem-ne!

La nostra proposta actual de visites concertades és la següent:

VISITA DE MITJA JORNADA
VISITA D’UNA JORNADA
VISITA D’UNA JORNADA EN BICICLETA

La visita de mitja jornada

La visita de mig dia a l’Hort de Villa Antonieta vos permetrà gaudir, a grans trets, d’un matí assossegat coneixent la nostra experiència en agricultura ecològica i el lloc on vivim. A més, assaborireu les mandarines i taronges amb un suc acabat de fer, recollint-ne per a menjar-les posteriorment a casa vostra. I hi haurà també temps per a deixar-vos atrapar i gaudir dels ombrívols i encantadors racons on vivim.

Descarrega’t un arxiu PDF amb tots els detalls : VISITA DE MITJA JORNADA

La visita d’una jornada

La visita durant tot un dia a l’Hort de Villa Antonieta vos permetrà gaudir d’una jornada assossegada per a conèixer la nostra experiència en agricultura ecològica i el lloc on vivim. Pel matí un monitor ens acompanyarà a conèixer amb detall el cultiu de cítrics i els seus saludables aliments. A l’acabar ens estarà esperant un saborós suc de mandarina i/o taronja acabat de fer, com pas previ per a gaudir d’un dinar senzill i casolà a les hores centrals del dia. Per la vesprada serà sobretot el temps per al descans i el gaudi tranquil dels ombrívols indrets i encantadors racons on vivim. I finalment recollir fruita fresca per a casa després de tornar a assaborir un nou suc acabat d’exprimir.

Descarrega’t un arxiu PDF amb tots els detalls : VISITA D‘UNA JORNADA

La visita d’una jornada en bicicleta

La visita d’un dia a l’Hort de Villa Antonieta en bici vos permetrà gaudir de dos moments ben intensos i complementaris: per una part, poder conèixer la nostra experiència en agricultura ecològica i el lloc on vivim; i per l’altra combinar-ho amb un recorregut en bicicleta des de Carcaixent fins al nostre hort. El passeig en bici es concentrarà sobretot al matí i l’estància a l’hort a migdia i per la vesprada. Partint des del mateix poble, la bici ens facilitarà contemplar i conèixer el patrimoni cultural i natural del municipi que envolta i configura al nostre Hort: l’arquitectura urbana, el bosc de tarongers, els seus horts tradicionals… L’estància assossegada a ca nostra vos permetrà conèixer el nostre cultiu de cítrics i els seus saludables fruits assaborint sucs de mandarina o taronja acabats d’exprimir i un dinar senzill i casolà. I després el descans i el gaudi tranquil dels ombrívols i encantadors racons on vivim…, abans del pedaleig assossegat de tornada a Carcaixent.

Descarrega’t un arxiu PDF amb tots els detalls : VISITA EN BICICLETA