Condicions de venda On-Line

1. Tots els productes venuts per l'HORT DE VILLA ANTONIETA són productes frescos (recol·lectats entre 24 i 48 hores abans del seu enviament), recollits en el seu punt òptim de maduració (per a que gaudeixis de tot el seu sabor) i ecològics (seguint la normativa europea que controla l’agricultura ecològica). Per a més informació vegeu l’apartat CERTIFICAT ECOLÒGIC.

2. Tots els preus que apareixen en la nostra Botiga On-Line www.villantonieta.com/botiga inclouen el transport, l’embalatge i l'IVA i estan reflectits en euros (€).

3. El transport, que ja està inclòs en el preu dels productes, comprèn qualsevol punt de l’estat espanyol ubicat dins de la Península ibèrica. El servei de transport implica l'entrega en 24-48 h.

4. L'HORT DE VILLA ANTONIETA es reserva el dret a enviar els productes després de rebre notificació del pagament.

5. La comanda mínima a realitzar a través de la nostra Botiga On-Line és de 10 Kg. de productes per comanda.

6. Els pesos dels productes són sempre aproximats, ja que al tractar-se de peces grans és molt difícil quadrar exactament els kilograms, no obstant sempre procurem ajustar-los a l’alça.

7. l'HORT DE VILLA ANTONIETA es reserva el dret de modificar els preus durant la temporada, ja que es tracta de productes peribles (perecederos). En qualsevol cas, vostè pagarà el preu que marcava la pàgina web en el moment de confirmar la seva comanda, independentment que en el moment de la recepció el preu sigui un altre.

8. l'HORT DE VILLA ANTONIETA es reserva el dret a acceptar o rebutjar les comandes per diversos motius (falta d’existències, impossibilitat de fer l’enviament, qüestions climatològiques, etc.) avisant al client de tal circumstància amb antelació.

9. Per a completar la primera compra de productes a través de la nostra Botiga On-line, és necessari que procedeixis a registrar-te, per a la qual cosa hauràs d’emplenar un formulari amb les dades personals necessàries per a realitzar l’enviament (per a finalitzar el registre, es requereix l’ompliment de totes les dades marcades com obligatòries). El Comprador és l’únic responsable de la veracitat de les dades introduïdes per ell mateix en el procediment de compra, i accepta l’obligació de facilitar dades veraces, exactes i completes. Els usuaris que no estiguin registrats no podran efectuar cap compra. El nom d'Usuari i la Contrasenya facilitats per vostè mateix, són elements identificadors i necessaris per a accedir i efectuar les compres i tenen caràcter personal i intransferible. El “Nom d'Usuari” no podrà ser modificat per l’usuari, però si la “Contrasenya”, i en aquest cas les claus modificades perdran la seva validesa.