Formes de Pagament

1. TARGETA DE CRÈDIT: per a pagar amb targeta de crèdit només has d’introduir les teues dades i el número de la teua targeta de crèdit en la pàgina de pagament que apareixerà automàticament si tries aquesta forma de pagament. Les teves dades bancàries estan totalment protegides, ja que aquest servei està gestionat pel propi banc, nosaltres no tenim cap accés a les teves dades bancàries. Si utilitzes aquest sistema de pagament, nosaltres rebem automàticament l’ingrés i comencem a gestionar la comanda.

2. TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA / INGRÉS EN EFECTIU: aquesta forma de pagament es fa per mitjà d’un ingrés o transferència al nostre compte bancari. Has de fer la transferència / ingrés de l’import total al compte corrent que mostrarà la web.

MOLT IMPORTANT: En el concepte de l’operació has d’indicar el teu nom, cognoms i la referència de la comanda (per a saber a qui correspon el pagament). Una vegada rebem l’ingrés o la  transferència, comencem a gestionar la comanda.

3. PAY PAL: és un sistema de pagament segur, perquè no cal facilitar les dades de la teva targeta de crèdit. Per a efectuar pagaments a través d’aquest sistema, necessites posseir un compte Pay Pal. Si t’interessa obrir un compte Pay Pal, has de dirigir-te a la següent pàgina web www.paypal.com i allí t’explicaran els passos que s’ha de seguir i les condicions. Si utilitzes aquest sistema de pagament, nosaltres rebem automàticament l’ingrés i comencem a gestionar la comanda.

4. CONTRA REEMBORSAMENT: en aquest cas es fa el pagament (sempre en metàl·lic) en el moment en que es realitza l'entrega per part de l'empresa de missatgeria. La teva comanda es gestionarà immediatament.
MOLT IMPORTANT: aquesta forma de pagament té un recàrrec del 2% de l'import de la compra (amb un mínim de 2 € per comanda).

5. DOMICILIACIÓ BANCÀRIA: aquest sistema de pagament no està disponible en la nostra botiga on-line i només és aplicable als clients que facin demandes periòdiques de productes (setmanals, quinzenals, etc.). En aquest sistema de pagament som nosaltres els que, a final de mes, t’enviem un rebut domiciliat al teu compte bancari per l’import de totes les teues comandes. Per a això has de facilitar-nos el teu número de compte bancari.