Com fer una Comanda a la Botiga On-line

Les comandes a l'HORT DE VILLA ANTONIETA es realitzen bàsicament a través de la nostra Botiga On-Line www.villantonieta.com/botiga tots els dies de l’any, les 24 hores del dia.

Per a poder fer compres de productes a través de la nostra Botiga On-Line, només has de seleccionar els productes que desitgis i afegir-los a la teva cistella de la compra fent clic a "Afegir a la cistella" del producte que vulguis comprar (Si la opció "Afegir a la cistella" no està activa, és perquè el producte no está encara a la venda). Una vegada hagis seleccionat els productes que vulguis comprar, vés a la pestanya verda que diu "Cistella" i fes clic i veuràs el resum de la teva compra. Si estas d'acord amb el resum de la compra, fes clic a "Següent" i en el pas següent et solicitarem que procedeixis a registrar-te, per a la qual cosa hauràs d’emplenar un formulari amb les dades personals necessàries per a la realització de l’enviament (per a finalitzar el registre, es requereix l’ompliment de totes les dades marcades com a obligatòries). Per a avançar en la teva compra fes clic a "Següent" i en els passos següents et demanarem a quina adreça vols que t'enviem la compra i quin sistema de pagament vols utilitzar. Finalment la compra arriba al final quan fas clic a "Confirmar la meva comanda". Després de confirmar, rebràs un e-mail amb totes les dades de la teva compra.

Si tens algun dubte o problema a l’hora de realitzar la comanda, pots escriure'ns un correu a botiga@villantonieta.com o telefonar-nos al 637 449 384 en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Si vols rebre enviaments periòdics de productes (setmanals, quinzenals, mensuals,…),
Si ets majorista i vols demanar una quantitat major de productes,
O si vols rebre productes fora de l’estat espanyol o fora de la Península ibèrica,
Telefona’ns al (+34) 637 449 384 (de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h) o bé escriu al nostre correu electrònic: botiga@villantonieta.com i intentarem resoldre els teus dubtes i satisfer les teves necessitats.